Nejnovější recenze ze sekce Startéry do auta
- Přesně ten díl, bez neočekávaných překvapení.
- Siréna při napojení na 12V nefunguje dobře. Náběh tónu klaksonu má určité zpoždění k plnému výkonu, což může být ale fatální. Možná při napojení na vzduch to bude fungovat, při napojení na elektriku je to nedobře fungující. Klasické famfáry na 12V fungují líp a přitom se stejnou intenzitou.
Produkt funkční dobrá cena.
dobré
díl splnil přesně svůj účel
Dobrý starter za dobrou cenu. Doporučuji.
levný a funguje
snadnější montáž než originál starteru, 100% funkčnost,
plně postačuje jen jedna baterie 95Ah, mnohem lehčí start zejména studeného motoru.
- funguje jak má
- INOVACE STARÉHO
dobrá komunikace
Pružina není originál,to sice obchod uvádí,ale musí se uporavi délka vnitřního zahnutí.
- funkční
- levné a kvalitne zboží
dobrá cena
- dobré
- Nový startér za dobrou cenu
- žádná
Nový startér za cenu repasovaného u ostatních dodavatelů a bez zaslání starého startéru
- Byl sem prekvapen s rychlosti
- Hlasitost
- Relativně malé rozměry vzhledem k výkonu
- Dvoutónový "příjemný" zvuk
- Potřebné relé je součástí balení
- Je potřeba připojit pomocí relé přímo na baterii
- Je velmi doporučené použít in-line pojistku 20A, ale ani ta ani její pouzdro není součástí balení
Chtěl jsem něco hlasitějšího na motorku místo jednotónového bzučáku. Po doporučeních jsem vybral tento a ač to rozhodně není drobek který se vždy vejde místo originálního, pořád je poměrně kompaktní. Zvuk, jak hlasitostí tak projevem opravdu stojí za to. Nevýhodou je jen nutnost dotažení vlastní kabeláže, pojistky a připojení přes relé. Relé je naštěstí součástí balení, ale pojistka ani pojistkové pouzdro ne. Zapomeňte na připojení na původní kabeláž, tenhle drobek si bere až 18A. Za tu trochu bastlení to ale rozhodně stojí.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »